Antena 3 CNN Actualitate Laura Codruța Kovesi, despre scandalul înregistrărilor lui Sebastian Ghiță: „Nu am fost citată la Parchetul General”

Laura Codruța Kovesi, despre scandalul înregistrărilor lui Sebastian Ghiță: „Nu am fost citată la Parchetul General”

Laura Codruța Kovesi, despre scandalul înregistrărilor lui Sebastian Ghiță: „Nu am fost citată la Parchetul General”
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Mar 2017   •   13:15

Laura Codruța Kovesi a făcut o mărturisire surprinzătoare. Întrebată dacă a fost citată la Parchetul General în scandalul înregistrărilor lui Sebastian Ghiță, și pentru care Florian Coldea a fost audiat în secret săptămâna trecută, șefa DNA a declarat că nu a fost chemată. ”Nu am fost citată la Parchetul General”, a spus Kovesi.

Fostul prim-adjunct al SRI a fost audiat săptămâna trecută. Florian Coldea a dat declaraţii în dosarul de abuz în serviciu deschis după ce Sebastian Ghiţă a difuzat o înregistrare în care fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, vorbeşte despre intervenţii în justiţie, făcând referire, la Camelia Bogdan, Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi.

Pe 17 ianuarie SRI anunţa că Florian Coldea a cerut trecerea în rezervă, decizia fiind luată chiar dacă verificările demarate în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă au arătat că nu a încălcat legea, SRI propunând repunerea în funcţie.

 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close