Antena 3 CNN Actualitate Laura Vasiliu: Am trăit momente de panică când au intrat poliţiştii peste mine

Laura Vasiliu: Am trăit momente de panică când au intrat poliţiştii peste mine

Laura Vasiliu: Am trăit momente de panică când au intrat poliţiştii peste mine
17 Noi 2007   •   10:39

Actriţa Laura Vasiliu le-a descris ziariştilor de la ?Gândul?, momentele de panică prin care a trecut, când poliţiştii italieni au intrat peste ea în camera de hotel. Fără a cataloga acţiunea carabinierilor drept o agresiune, actriţa româncă spune că ceea ce i s-a întâmplat nu este normal. Laura Vasiliu se afla în Italia pentru filmările unei noi producţii cinematografice. Actriţa din filmul 4 luni, 3 săptămani si 2 zile era cazată într-o cameră a hotelului Roma din Torino. Când a auzit bătăile în uşă, dormea. Era 1 noaptea.

"M-am dus la uşă şi am întrebat cine e. Nu mi s-a răspuns. Auzeam doar nişte voci de bărbaţi. M-am speriat atât de tare încât împingeam de uşă, sperând că să nu o intre peste mine. Credeam că nu au cum să pătrundă", povesteşte actriţa.

A sunat la recepţie, unde i s-a spus că la uşa ei sunt poliţişti şi a fost sfătuită să le deschidă uşa. Aceştia nu au mai aşteptat, însă. Laura Vasiliu s-a trezit în cameră cu trei poliţişti. Aveau deja cheile, de la angajaţii hotelului.

"Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-mi ceară un act de identitate. Ceilalţi doi s-au dus în baie şi pe balcon, să verifice dacă mai e cineva. Au început să curgă întrebările în italiană. Prima a fost dacă am antecedente penale. Nu înţelegeam ce vor. I-am spus că nu, dar poliţistului nu-i venea să creadă. M-a mai întrebat de câteva ori acelaşi lucru, după care mi-a spus că sunt acuzată că facilitez prostituţia juvenilă. Cred că i-am răspuns, în engleză şi în câtă italiană ştiu, că nu pot să fac lucrul acesta pentru că, în România, mama mea este judecătoare şi judecă astfel de cazuri", îşi aminteşte Laura Vasiliu.

În scurt timp, agenţii italieni şi-au dat seama că au făcut o confuzie. Şi-au cerut scuze şi au plecat, luând cu ei paşaportul Laurei, pe care au promis că îl vor lăsa la recepţia hotelului, după verificări. Ea se fereşte să catalogheze acţiunea carabinierilor drept o agresiune. Spune, totuşi, că o astfel de situaţie nu e normală.

"Mi s-a părut totuşi mult să intre peste mine aşa în cameră. N-am vrut să fac caz de ce mi s-a întâmplat pentru că ştiu că este o situaţie delicată. Dacă unii dintre italieni sunt extremişti şi exagerează, nu cred că trebuie să facem la fel. Este adevărat că, într-un fel, trebuie să ne apărăm", mai spune actriţa.

Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close