Antena 3 CNN Actualitate Legăturile de afaceri ale lui Sebastian Ghiță cu Europol și Interpol

Legăturile de afaceri ale lui Sebastian Ghiță cu Europol și Interpol

Legăturile de afaceri ale lui Sebastian Ghiță cu Europol și Interpol
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
20 Apr 2017   •   15:32

Firma fondată de Sebastian Ghiță, Teamnet, are printre clienți, în baza sutelor de contracte cu instituții publice, mai ales din domeniul apărării și siguranței naționale, chiar structura de poliție care se ocupă de urmărirea persoanelor cu probleme judiciare, scrie sursazilei.ro.

Așa cum este precizat chiar pe site-ul companiei Teamnet Group, unul dintre clienții săi este Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, adică tocmai structura care colaborează cu polițiile din alte state în domeniul infracționalității prin Europol și Interpol.

În iunie 2009, Teamnet Internațional, în asociere cu Asesoft Internațional, a primit un contract de la Ministerul Finanțelor Publice, în valoare de 500.000 de lei, pentru „realizarea unui proiect de consultanță și analiză pentru crearea aplicației SIRENE și a dotării tehnice a Biroului SIRENE”.

Acesta nu este singurul contract cu instituții-cheie din sistemul de apărare și siguranță națională.

În februarie 2010, cealaltă companie fondată de Ghiță, ASESOFT INTERNAȚIONAL, încheie cu MFP un contract pentru crearea și implementarea unei soluții care ajută la prevenirea trecerii ilegale a frontierei şi a creşterii securității naţionale.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close