Antena 3 CNN Actualitate Liceenele care au ars cu ţigara o elevă riscă scăderea notei la purtare

Liceenele care au ars cu ţigara o elevă riscă scăderea notei la purtare

Liceenele care au ars cu ţigara o elevă riscă scăderea notei la purtare
26 Mar 2008   •   21:31

Cele trei fete, care şi-au mutilat colega lângă şcoală, nu riscă decât scăderea notei la purtare sau mutarea la un alt liceu. Măsuri mai dure ar putea lua legea, dacă agresoarele vor fi găsite vinovate. De două zile, elevii de la şcoala 156 din Bucureşti vorbesc doar despre tortura la care a fost suspusă colega lor, o puştoaică de 12 ani care a fost pălmuită, i-a spart buza, apoi a fost tunsă şi arsă cu ţigara pe faţă.

Înregistrarea a ajuns la poliţie şi la Inspectoratul Şcolar, care promite măsuri împotriva colegelor victimei. "Ele pot fi sancţionate prin mutare disciplinară, prin scăderea drastică a notei la purtare dar în niciun caz exmatriculate....ele sunt pe segmentul învăţământului obligatoriu", a declarat Marian Banu, inspector şcolar.

Eleva care a fost arsă pe faţă cu o ţigară de cele trei liceene, esta în clasa a VI-a. Motivul agresiunii, conform celor trei liceene, a fost faptul că fata ar fi încercat ?să-i fure? prietenul uneia dintre ele. Tatăl fetei agresate a depus plângere la poliţie. Este aşteptat rezultatul certificatului medico-legal.

O ELEVĂ DE CLASA A VI-A A FOST ARSĂ PE FAŢĂ CU O ŢIGARĂ DE TREI LICEENE

Antena3.ro

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close