Antena 3 CNN Actualitate Liderii NATO vor primi de la organizatori filmul lui Mungiu şi genţi semnate Mihai Albu

Liderii NATO vor primi de la organizatori filmul lui Mungiu şi genţi semnate Mihai Albu

Liderii NATO vor primi de la organizatori filmul lui Mungiu şi genţi semnate Mihai Albu
31 Mar 2008   •   17:33

Liderii NATO prezenţi la Summitul de la Bucureşti vor primi din partea organizatorilor, la fel ca şi jurnaliştii acreditaţi la reuniune, filmul lui Cristian Mungiu - ?4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile?, dar şi genţi create de designerul Mihai Albu. Secretarul de stat în MAE Victor Micula, coordonatorul Grupului de lucru pentru organizarea reuniunii, a declarat pentru Rompres că ?există anumite pin-uri care au fost distribuite jurnaliştilor şi alte pin-uri care au fost distribuite delegaţiilor. Nici vinul nu este aceeaşi marcă cu cea care a fost distribuită jurnaliştilor. În loc de rucsac, ei au o geantă şi cred că acestea sunt cele trei diferenţe majore?.

Dar surprizele oferite de statul român nu se vor opri aici. Din ?pachetul? de promovare a ţării fac parte personalităţi ca actriţa Maia Morgenstern şi designerii Liza Panait şi Cătălin Botezatu. Cele care se vor bucura cel mai mult de spectacolele oferite de organizatorii români vor fi primele doamne ale lumii. Şi asta pentru că, la summitul NATO de la Bucureşti, doamnele vor avea un program special.

În prima zi, doar soţiile şefilor de delegaţii sunt aşteptate la Palatul Cotroceni. Aici vor fi întâmpinate cu o cină cu specific românesc şi muzică tradiţională. Pe 3 aprilie, toate doamnele vor veni la Muzeul Naţional de Artă, pentru a afla mai multe despre ţara noastră. În ultima zi a summitului, pe 4 aprilie, doamnele se vor delecta cu un spectacol de gimnastică la Teatrul Cotroceni.

Maia Morgenstern este cea care le va povesti doamnelor despre România. La Biblioteca Naţională doamnele vor lua prânzul, dar vor admira şi o paradă de modă. Poate cel mai frumos moment din programul doamnelor ce vor veni la Bucureşti la summitul NATO este vizita la Muzeul Satului. Aici li s-a pregătit un adevărat spectacol de meşteşuguri şi muzică populară.

Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close