Antena 3 CNN Actualitate Liderul Clanului Sportivilor, arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat incendierea casei Cordunenilor

Liderul Clanului Sportivilor, arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat incendierea casei Cordunenilor

Liderul Clanului Sportivilor, arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat incendierea casei Cordunenilor
Sursa foto: foto: Pixabay.com
24 Oct 2019   •   09:40

Liderul Clanului Sportivilor din Capitală, Eugen Preda, şi trei acoliţi ai acestuia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Cei patru intrerlopi sunt acuzaţi că ar fi incendiat o casă ce aparţine clanului Corduneanu, din Iaşi. Scandalul pare să aibă şi ramificaţii internaţionale.

Întreg scandalul ar fi pornit după ce un bărbat, practicant de lupte de contact, ar fi cerut ajutorul Cordunenilor privind un conflict pe care l-ar fi avut cu liderul Clanului Sportivilor. 

Nu au ajuns la o înţelegere, motiv pentru care liderul Clanului Sportivilor ar fi comandat incendierea unei proprietăţi din familia Corduneanu. Planul ar fi fost pus în aplicare la finalul lunii trecute, când, în toiul nopţii, trei indivizi ar fi incendiat gardul imobilului. La acel moment, în casă se aflau cinci membri ai familiei Corduneanu, printre care şi doi copii. 

La faţa locului au ajuns pompierii, iar pe fir au intrat şi poliţiştii care, în urma mai multor percheziţii, i-au reţinut pe cei trei bănuiţi că ar fi pus focul, dar şi pe liderul Clanului Sportivilor. În acest moment sunt cercetaţi pentru distrugere şi instigare la distrugere, faptă pentru care ar putea petrece până la patru ani în închisoare. 

 

×
Parteneri
Schimbări pentru românii care cotizează la Pilonul II de pensii!
x close