Liderul galeriei echipei Steaua, ridicat de poliţişti după ce ar fi bătut mai multe persoane

de M.T.    |    30 Mai 2013   •   15:26
Liderul galeriei echipei Steaua, ridicat de poliţişti după ce ar fi bătut mai multe persoane

Liderul galeriei echipei de fotbal Steaua, Gheorghe Mustaţă, este audiat la Secţia 16 Poliţie, după ce miercuri noapte ar fi bătut, împreună cu doi nepoţi, mai multe persoane, victimele fiind salvate după intervenţia forţelor de ordine, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax.

Gheorghe Mustaţă a fost încătuşat de poliţişti şi dus la audieri în urma unui scandal pe care l-ar fi provocat în curtea unui imobil din sectorul 4 al Capitalei, deţinut de Aurel Mecic, au precizat sursele din cadrul Poliţiei.

Potrivit anchetatorilor, joi seară, Aurel Mecic a venit la Secţia 16 şi s-a plâns că mai mulţi bărbaţi trimişi de Gheorghe Mustaţă au venit la poarta lui şi îi ameninţă familia.

Un echipaj de poliţie a mers la faţa locului şi i-a găsit pe aceştia într-o maşină, pe o stradă din apropierea locuinţei lui Mecic.

În timp ce îi legitimau pe presupuşii agresori, pe lângă poliţişti a trecut şi Gheorghe Mustaţă, care se afla la volanului unui Ford Focus, împreună cu două persoane.

Poliţiştii i-au făcut şoferului semn să oprească, însă acesta ar fi accelerat, drept pentru care poliţiştii au pornit imediat în urmărirea autoturismului.

Deşi avea pe urmele sale maşina Poliţiei, Mustaţă ar fi mers direct la adresa lui Aurel Mecic, unde, însoţit de cei doi bărbaţi, despre s-a dovedit că sunt doi nepoţi de-ai săi, a intrat în curte.

Până ca echipajul să ajungă la faţa locului, agresorii au apucat să-i bată pe toţi cei care se aflau în imobil. Sursele citate au precizat că aceştia nu s-au oprit nici la solicitatea poliţiştilor, care au fost nevoiţi să tragă două focuri de avertiment.

Cei trei au fost imobilizaţi şi duşi la sediul Secţiei 16, unde sunt audiaţi de anchetatori.


Parteneri
x close