Antena 3 CNN Actualitate Liniile RATB Bucureşti- Ilfov, repuse în funcţiune

Liniile RATB Bucureşti- Ilfov, repuse în funcţiune

Liniile RATB Bucureşti- Ilfov, repuse în funcţiune
19 Sep 2008   •   09:55

Liniile de RATB care leagă Bucureştiul de Ilfov vor fi repuse în funcţiune, potrivit primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Transportul public între Bucureşti şi judeţul Ilfov va fi reluat după publicarea deciziei Guvernului în Monitorul Oficial, fiind însă necesar şi un acord de principiu între Consiliul Judeţean Ilfov şi Consiliul General al Capitalei.

„Eu reiau transportul în momentul în care această ordonanţă e publicată în Monitorul Oficial. Până atunci pregătim traseele cele mai aglomerate şi care au nevoie realmente de transportul public în comun. Mai este nevoie de un acord de principiu între Consiliul Judeţean Ilfov şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Astăzi am discutat cu preşedintele C.J.Ilfov şi nu cred să fie vreo problemă nici din partea noastră, nici din partea lor - la urma urmei, este o chestiune rezolvată pentru oameni”, a declarat primarul general al Capitalei.

Soluţi vine după ce în luna iulie transportul public între capitală şi judeţul ilfov fusese închis, primarul anunţând că acesta va fi efectuat numai de firmele particulare. Aproximativ 400.000 de bucureşteni lucrează în localităţi din judeţul Ilfov iar 350.000 de persoane din Ilfov îşi desfăşoară activitatea în Capitală.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close