Antena 3 CNN Actualitate Litoral. Pachete promoţionale pentru turişti, de Paşte şi 1 mai (VIDEO)

Litoral. Pachete promoţionale pentru turişti, de Paşte şi 1 mai (VIDEO)

Litoral. Pachete promoţionale pentru turişti, de Paşte şi 1 mai <font color=red>(VIDEO)</font>
07 Apr 2008   •   09:09

Se apropie Paştele iar anul acesta hotelierii de pe litoral au un motiv în plus să-şi promoveze ofertele mai repede: vacanţa de sărbători se prelungeşte şi de 1 mai. Adică va dura nu mai puţin de 9 zile. Mamaia şi Costineştiul sunt din nou cele mai căutate staţiuni, iar serviciile oferite sunt dintre cele mai bune. Turiştii sunt aşteptaţi cu camere spaţioase dotate cu tv, minibar, aer condiţionat, dar şi grup sanitar propriu.

Pentru cazare patronii au deja pachete promoţionale. Cei care rămân la mare mai multe zile vor avea parte şi de reduceri. Hotelierii din Costineşti îşi atrag turiştii cu o zi gratis de cazare la trei zile plătite. Iar preţul nu depăşeşte 300 de euro pe un sejur complet, în aceşti bani fiind inclusă masa, dar şi prânzul festiv de Paşte.

Nici hotelierii din Mamaia nu se lasă mai prejos. Cine îşi permite poate alege şi un hotel de patru stele. Condiţiile de cazare sunt excelente, iar tarifele includ masa tradiţională, precum şi alte surprize. ?Pentru o cameră dublă de 4 stele avem tarife de 170 de lei pe noapte, cu micul dejun inclus şi o masă festivă formată din mâncăruri tradiţionale de Paşte?, a declarat Florin Lungu, recepţioner la unul din hotelurile din Mamaia.

Summitul NATO a adus câştiguri mari hotelierilor, după ce bucureştenii s-au refugiat pe litoral pentru a scăpa de aglomeraţia şi nebunia din Capitală. Acum patronii speră ca apropierea celor două sărbători, Paştele şi 1 mai, să le aducă câştiguri la fel de considerabile, poate chiar şi mai mari.

Oferte promoţionale pentru turişti, din partea hotelierilor din Mamaia şi Costineşti

Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close