Antena 3 Actualitate Liviu Dragnea, despre cazul Sebastian Ghiţă: „Să nu fie cumva prin ţară şi îşi râde de noi”

Liviu Dragnea, despre cazul Sebastian Ghiţă: „Să nu fie cumva prin ţară şi îşi râde de noi”

17 Ian 2017   •   08:15
Liviu Dragnea, despre cazul Sebastian Ghiţă: „Să nu fie cumva prin ţară şi îşi râde de noi”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că Sebastian Ghiţă nu a fost schimbat în legislatura trecută din Comisia parlamentară de control SRI, deşi nu mai era membru PSD, „pentru că nu a mai existat vreodată vreun caz în care componenţa acestei comisii sau a celei SIE să fie modificată”.

„Nu cred că a mai fost vreodată vreun caz în care componenţa comisiei de control SRI sau SIE să fie modificată. N-am avut aşa un motiv anume”, a declarat Dragnea la Parlament.

Întrebat dacă ştia de prietenia dintre Florian Coldea şi Sebastian Ghiţă, Dragnea s-a arătat mirat. „După ce am văzut la televizor, nu cred că au fost prieteni. (…) În concediu te întâlneşti cu mulţi”, a spus el.

Dragnea a arătat că o evaluare privind dispariţia lui Sebastian Ghiţă nu ţine de Camera Deputaţilor.

Întrebat cine e vinovat, el a spus că „toate instituţiile care trebuiau să fie mai vigilente”. „Să înţeleg că Ministerul de Interne e vinovat pentru tot ce se întâmplă?… Nu ştiu, toate instituţiile care poate trebuiau să fie mai vigilente la data la care a ieşit din ţară. Dacă a ieşit, să nu fie cumva prin ţară şi îşi râde de noi. Nu ştiu, aştept şi eu ca şi dumneavoastră. Eu nu am competenţă să le cer acest lucru acestor instituţii”, a mai afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close