Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: Impozitul pe venitul global va fi o măsură bună, toată lumea va avea de câștigat

Liviu Dragnea: Impozitul pe venitul global va fi o măsură bună, toată lumea va avea de câștigat

Liviu Dragnea: Impozitul pe venitul global va fi o măsură bună, toată lumea va avea de câștigat
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Mai 2017   •   17:21

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Cilieni, în judeţul Olt, că impozitul pe venitul global va fi o măsură bună, ce va fi implementată într-o perioadă acceptabilă şi pentru cetăţeni şi pentru anvelopa bugetară. 

"Va fi o măsură bună, din care toată lumea va avea de câştigat, implementată într-o perioadă şi într-un calendar care să poată fi acceptabil şi de către anvelopa bugetară, dar şi de către cetăţeni. Şi se va ieşi cu proiectul final, nu cu intenţii, într-o perioadă rezonabilă. Dar nu este un nou impozit, este un nou sistem de impozitare, în care oamenilor să le rămână mai mulţi bani pentru a băga bani în economie şi în dezvoltare", a declarat liderul PSD. 

Liviu Dragnea a adăugat că proiectul impozitului pe venitul global "va fi comunicat când trebuie şi cum trebuie de o echipă de comunicatori". 

Preşedintele PSD a vizitat luni, la Cilieni, în judeţul Olt, împreună cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, o zonă cu solarii în care legumicultorii au cultivat roşii şi s-au înscris în programul de sprijin pentru tomate cultivate în spaţii protejate.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea impozit
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close