Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: Analizăm posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură dacă ANAF va evacua posturile Intact

Liviu Dragnea: Analizăm posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură dacă ANAF va evacua posturile Intact

Liviu Dragnea: Analizăm posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură dacă ANAF va evacua posturile Intact
17 Feb 2016   •   22:21

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul lui Mihai Gâdea, miercuri, la "Sinteza Zilei".

Liviu Dragnea a vorbit despre explicaţiile date de premierul Cioloş în Parlament şi a comentat poziţia lui Klaus Iohannis, faţă de evenimentele recente ce au în prim-plan televiziunile Intact.

“Nu ştiu dacă domnul Cioloş a spus ce a spus pentru că i-au spus consilierii sau a crezut acest lucru. Nici măcar o familie nu se poate muta în cinci zile. Mi-am dat seama că există un risc uriaş, ca după Antena 3 să urmeze şi altele, poate şi altele, până să rămână una sau două. Nu contează cât am fost eu de înjurat la această televiziune, important e să existe televiziuni care să critice politicenii” a spus Liviu Dragnea.

“Am văzut şi poziţia preşedintelui Iohannis. Mă aşteptam să fie mai fermă. Există instituţii abilitate care ar putea să verifice legalitate acţiunii ANAF. Nu cred că strică acest demers. Trebuie verificat, pentru că s-a învolburat o ţară întreagă” a mai spus preşedintele PSD.

Liderul politic a fost extrem de tranşant, în privinţa viitorului Guvernului.

“Analizăm posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură. Dacă Guvernul României, nu că bagă pumnul În gura presei, o desfiinţează, atunci acest guvern nu mai poate rămâne” a conchis Liviu Dragnea.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close