Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea nu a mai rezistat și a sunat în direct la Antena 3 ca să apostrofeze un liberal: "Minți cu nerușinare!"

Liviu Dragnea nu a mai rezistat și a sunat în direct la Antena 3 ca să apostrofeze un liberal: "Minți cu nerușinare!"

Liviu Dragnea nu a mai rezistat și a sunat în direct la Antena 3 ca să apostrofeze un liberal: "Minți cu nerușinare!"
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
27 Mar 2019   •   23:52

Momente tensionate, miercuri seară, la 'Sinteza Zilei".

Liviu Dragnea a solicitat să intre în direct prin telefon după ce un lider PNL a lansat o acuzație la adresa sa. Deputatul Virgil Guran afirmase cu câteva minute înainte în emisiune că liderul social-democrat a semnat un protocol pe vremea când era ministru al Dezvoltării, fapt pe care Liviu Dragnea a ținut să-l nege.

Liviu Dragnea: "Cineva din platou a spus: 'întrebați-l pe Dragnea despre protocolul semnat'. Folosesc același limbaj: 'Guran, ce protocol am semnat eu?"

Virgil Guran: "Când erați ministru, chiar la televiziune. Dacă vreți, mâine vă prezint exact situația. Am văzut protocolul prezentat de la...".

Liviu Dragnea: "Guran, minți cu nerușinare! S-a spus pe televizor, s-a arătat la televizor. A fost Semnătura lui Sevil Shhaideh"

Virgil Guran: "Nu am obiceiul, Liviu Dragnea, să mint cu nerușinare, stai liniștit, că n-am acest obicei, ci am obiceiul să spun adevărul".

Liviu Dragnea: "E semnătura lui Sevil Shhaideh. Termină cu minciunile!"

Virgil Guran: "Termină tu cu minciunile, că eu nu mă ocup de treaba asta".

După pauza publicitară Mihai Gâdea a prezentat protocolul despre care vorbea Virgil Guran. Semnătura care apărea pe document era într-adevăr a vicepremierului Sevil Shhaideh.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close