Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: „Ultima amenințare a lui Iohannis este continuarea unui plan, set de acțiuni ale președintelui îndreptate împotriva Guvernului”

Liviu Dragnea: „Ultima amenințare a lui Iohannis este continuarea unui plan, set de acțiuni ale președintelui îndreptate împotriva Guvernului”

Liviu Dragnea: „Ultima amenințare a lui Iohannis este continuarea unui plan, set de acțiuni ale președintelui îndreptate împotriva Guvernului”
Sursa foto: foto- captura Antena 3
14 Mai 2018   •   11:24

Liviu Dragnea, șeful Camerei Deputaților, a făcut o serie de declarații la Palatul Parlamentului cu privire la relațiile tensionate dintre președintele Kluas Iohannis și Guvern. 

„Ultima amenințare a președintelui Iohannis la adresa prim-ministrului, Viorica Dăncilă, este continuarea unui plan, set de acțiuni ale președintelui îndreptate împotriva Guvernului. Orice acțiune internă, externă, pe care o face Guvernul și care nu e pe placul președintelui, e atacată, subminată, chiar sabotată. Și în cazul Israel, și în cazul vizitei de la Vatican și cazul minciunilor spuse despre rezultatele economice, președintele subminează România”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a adus aminte de un alt moment, din 2015, în care președintele făcea presiuni cu scopul demisiei primul ministru de atunci, Victor Ponta.

„Ne aducem aminte că în 2015 președintele României a insistat și a făcut presiuni ca primul ministru, Victor Ponta, să-și dea demisia. A ieșit și a spus că a fost nevoie să moară oameni pentru ca să apară această demisie. Acea demisie a fost rezultatul unui dosar politic, unui fals judiciar, care s-a dovedit zilele trecute, și ne punem întrebarea legitimă cu această nouă campanie de insistență a demisiei doamnei Dăncilă: Ce ne mai pregătește Iohannis și ai lui pentru a se întâmpla această demisie?”, a mai spus Dragnea. 

 

 


 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea palatul parlamentului
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close