Antena 3 Actualitate Liviu Pleșoianu, despre propunerea de revocare a lui Augustin Lazăr: Urmează faza penală

Liviu Pleșoianu, despre propunerea de revocare a lui Augustin Lazăr: Urmează faza penală

25 Oct 2018   •   08:18
Liviu Pleșoianu, despre propunerea de revocare a lui Augustin Lazăr: Urmează faza penală

Tudorel Toader a decis declanșarea procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr. Deputatul Liviu Pleșoianu crede că acum urmează ”faza penală”.

”Demararea procedurii de revocare era absolut necesară, acum trecem dincolo: în penal. Procurorii cei independenți ai patriei trebuie să se autosesizeze. Este fabulos că așa ceva s-a putut întâmpla așa ceva, faptul că domnul Lazăr a trecut în dosarul său de numire clasarea unui dosar al președintelui. Dincolo de procedura de revocare, faptul că domnul Lazăr a trecut în dosarul de candidatură această rezoluție de casare în ceea ce-l privește pe domnul Iohannis, trebuie să aibă urmări penale cât mai rapide. De asemenea, faptul că Lazăr a semnat un protocol secret trebuie să aibă urmări penale”, a spus Liviu Pleșoianu, la România Tv, miercuri seara.

”Aș mai spune ceva. Acestea sunt cele mai grave fapte, plus una: ingerința în activitatea Parlamentului, în activitatea legislativului. Dincolo de procedura de revocare, pentru cele 20+n motive, printre care aș mai adăuga că și-a permis să insulte tot poporul român spunând că 'are o pregătire, o cultură precară'. Așa a zis domnul Lazăr despre noi toți, despre români în general. Doar pentru acea ieșire complet aiuristică în decor trebuia declanșată procedura de revocare. Concluzia mea, este că procurorii trebuie să se autosesizeze și să avem urmări penale”, a completat deputatul PSD Liviu Pleșoianu.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close