Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket, a fost găsit. De ce nu s-a prezentat la poliție până acum?

Bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket, a fost găsit. De ce nu s-a prezentat la poliție până acum?

Cei 30.000 de euro pierduți într-un supermarket din Timișoara, la începutul lunii mai, și-au regăsit stăpânul.

Bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket, a fost găsit. De ce nu s-a prezentat la poliție până acum?
Sursa foto: opinia timisoarei
28 Mai 2020   •   11:46

După ce oamenii legii au încercat zile la rând să dea de urma bărbatului care a pierdut în supermarket un plic cu 30.000 de euro, omul s-a prezentat singur la Poliția Timișoara, cu dovada că banii sunt ai lui. 

Întrebat de ce i-a luat atâta timp până a venit după ei, bărbatul a declarat că a fost sigur că banii sunt în siguranță în mâinilor polițiștilor și a asteptat să se mai liniștească apele. Bărbatul le-a arătat polițiștilor documente care dovedesc că a retras banii din bancă în ziua în care i-a pierdut în magazin.

La începutul lunii mai, un bărbat care a preferat să nu cumpere nimic pentru a nu sta la coada, s-a strecurat printre barele care directionează clientii spre ieșire, pe lângă casele de marcat, moment în care a pierdut plicul cu bani.

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum, la câteva secunde după ce își pierde banii, un alt client dă cu căruciorul peste plicul în care se aflau cei 30.000 de euro.

Imediat, o angajata ia plicul și aleargă după păgubit, dar nu reușește să îl ajungă din urmă, scrie opiniatimisoarei.ro.

×
Subiecte în articol: pierduti bani Timisoara
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close