Antena 3 CNN Actualitate Locale Peste 5.000 de oameni au venit noaptea la grădina zoologică de lângă Ploieşti. Vizitatorii au avut parte de o experienţă inedită

Peste 5.000 de oameni au venit noaptea la grădina zoologică de lângă Ploieşti. Vizitatorii au avut parte de o experienţă inedită

A noua ediție a evenimentului "Noaptea la Zoo", desfășurat la grădina de la Bucov, de lângă Ploiești, a bătut un record al participanților. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Sep 2023   •   12:43

Peste 5000 de persoane au fost interesate să vadă comportamentul animalelor și în altă perioada, decât cea a zilei.

Micii oaspeți, de pildă, au fost întâmpinați cu dulciuri, iar animăluţele din gradină au primit carne, ori supliment de dulciuri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Înainte de plimbarea de pe alei, publicul a luat parte la un spectacol susținut de artiștii Casei de Cultura a Studenților din oraș.

"Vizitatorii au putut urmări comportamentul animalelor pe timpul nopții, care este diferi de cel de zi cu zi", a spus unul dintre organizatorii evenimentului.

Citește și: O familie care căuta un cercel pierdut în grădina casei a dat peste o comoară veche de 1.000 de ani, din timpul vikingilor

Fioroșii lei au fost primele animale din grădină care au primit hrană, dar și celelalte exemplare au ieșit la fotografii.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close