Antena 3 CNN Actualitate Locale A văzut că bebelușul ei nu se simte bine și s-a grăbit la spital. Când i-au pus termometrul, medicii s-au îngrozit: Ardea pur și simplu!

A văzut că bebelușul ei nu se simte bine și s-a grăbit la spital. Când i-au pus termometrul, medicii s-au îngrozit: Ardea pur și simplu!

 A văzut că bebelușul ei nu se simte bine și s-a grăbit la spital. Când i-au pus termometrul, medicii s-au îngrozit: Ardea pur și simplu!
04 Feb 2019   •   14:51

Tragedie mare,sambata seară la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Un bebeluș  a murit la doar câteva ore după ce a fost adus cu o Ambulanță în stare foarte gravă. Fetița  de doar cinci luni a ajuns la spital cu febră 42°C și o stare generală foarte proastă, scrie sansanews.ro.

Mama copilei povestește că bebelușul a început să se simtă rău deodată, a făcut febră și nu mai putea să respire. Cind a văzut că starea fetiței se înrăutățește, mama a cerut ajutorul medicilor. O Ambulanță le-a adus la Secția Pediatrie a Spitalului Județean Buzău, însă când au ajuns bebelușul era, deja, în stare foarte gravă.

”Fetița avea febră  42°C. Avea convulsii. Era vănătă. Nu am văzut bebeluș așa mic cu febră așa mare”,a explicat Gina Anica, șef secție Pediatrie din Spitalul Județean Buzău.

Cum simptomele indicau că starea fetiței ar putea fi provocată de prezența virusului gripal, medicii pediatri i-au făcut fetiței și un test rapid de gripă.
”Testul rapid de gripă a ieșit negativ și este exclus ca bebelușul să fi murit de gripă. Avea insufieciență hepatica, renală și convulsii febrile”, a mai precizat medicul Gina Anica.

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close