Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în judeţul Arad. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite

Accident grav în judeţul Arad. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite

Accident grav în judeţul Arad. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite
23 Mar 2016   •   18:38

O persoană a decedat, iar alte două au suferit fracturi multiple într-un accident produs miercuri pe DN 7 Arad-Deva, în apropierea localităţii Conop, în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism, a informat IPJ Arad, potrivit Agerpres.

În timpul efectuării unei manevre de depăşire, conducătorul unui microbuz a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune lateral frontală cu un autoturism Dacia Logan, condus regulamentar. 

În urma coliziunii, şoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a decedat, iar cele două persoane aflate în autoturism, şoferul şi o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, pasager pe scaunul din dreapta, au suferit fracturi multiple, fiind transportate la SCJU Arad, pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Arad, un al doilea accident rutier s-a produs miercuri, pe DN 7, pe raza localităţii Vărădia de Mureş, în accident fiind implicate un cap tractor cu cisternă şi un automărfar, cele două intrând coliziune. 

Şoferii ambelor autotrenuri au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. La faţa locului au fost trimise două ambulanţe, un echipaj de descarcerare şi, de asemenea, o autospecială de stingere pentru a interveni în caz de nevoie la cisternă, însă aceasta era goală, netransportând nicio substanţă. 

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri, a reieşit că ambele accidente s-au produs din cauza nerespectării condiţiilor de vreme şi de trafic.

×
Subiecte în articol: accident Arad
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close