Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident în lanț pe Valea Oltului! Patru copiii şi mama lor au ajuns la spital

Accident în lanț pe Valea Oltului! Patru copiii şi mama lor au ajuns la spital

Accident în lanț pe Valea Oltului! Patru copiii şi mama lor au ajuns la spital
Sursa foto: Foto: gazetavalceana.ro
07 Mar 2019   •   17:03

Patru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 16 ani au ajuns joi la spital după ce maşina în care se aflau alături de mama lor a fost implicată într-un accident în lanţ produs pe DN 7, la ieşirea din staţiunea Călimăneşti, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea.

"Accidentul s-a produs la kilometrul 199, pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea, în zona OMV Călimăneşti. Sunt implicate trei autoturisme şi un camion, cauza probabilă a producerii evenimentului rutier fiind nepăstrarea distanţei regulamentare. Într-un dintre autoturisme s-ar afla o mamă cu patru copii, fără traumatisme evidente, dar care au solicitat transportul la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au transmis că cei patru copii au suferit atacuri de panică şi traumatisme uşoare, fiind preluaţi de o ambulanţă SMURD şi una de la SAJ şi transportaţi la cea mai apropiată unitate sanitară pentru îngrijiri medicale. La spital a ajuns, de asemenea, şi unul dintre şoferii implicaţi în accident, acesta acuzând dureri la nivelul coloanei.

În zonă s-a circulat cu dificultate pe sensul de mers Sibiu -Râmnicu Vâlcea, traficul fiind reluat în condiţii normale după circa o oră. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close