Antena 3 CNN Actualitate Locale "Fac public acest abuz şi mușamalizarea acestui eveniment" | Mărturia unui motociclist lovit cu mașina de un om de afaceri influent din Cluj

"Fac public acest abuz şi mușamalizarea acestui eveniment" | Mărturia unui motociclist lovit cu mașina de un om de afaceri influent din Cluj

Un motociclist care a fost victima unui accident produs de un om de afaceri influent din Cluj face acuzații grave de abuz şi mușamalizare. Bărbatul a povestit cu lux de amănunte incidentul în care a fost implicat şi cere autorităţilor să-i facă dreptate.

"Fac public acest abuz şi mușamalizarea acestui eveniment" | Mărturia unui motociclist lovit cu mașina de un om de afaceri influent din Cluj
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Sep 2023   •   18:45

Alexandru, un motociclist din Cluj şi victima unui accident produs pe data de 18 septembrie a cerut ajutorul presei locale pentru a-şi face dreptate.

Asta după ce, spune el, poliţia şi şoferul, un om de afaceri influent din oraş, ar fi încercat mușamalizarea acestui incident din care s-a ales cu răni şi un certificat medico legal cu 50 de zile de îngrijiri medicale.

Mai exact, accidentul a avut loc pe strada Fagului, care leagă cartierul Bună Ziua de cartierul Gheorgheni, și face legătura cu strada Constantin Brâncuși. Potrivit bărbatului care se afla pe motocicletă calea i-a fost tăiată, fără a se acorda prioritate de un autoturism marca Mercedes la volanul căruia se afla un om de afaceri influent.

"În urma accidentului rutier, deși am fost victimă, mașina a fost mutată de la locul impactului și parcată pe marginea carosabilului imediat după accident, înainte de  venirea organelor abilitate și fără acordul acestora, cu toate că după impact am vociferat urlând de durere să nu fie deplasat autoturismul de la locul impactului întrucât profele vor fi  distruse și este caz penal", a povestit bărbatul pentru stiridecluj.ro

Astfel, bărbatul îl acuză pe omul de afaceri Adrian Marțian că a mutat mașina de la locul impactului fără acordul autorităților. Acuzații sunt şi la adresa poliţiei care, potrivit victimei, "nu au suspendat dreptul de conducere și nu au întocmit dosar pentru începerea urmăririi penale privind fapta de distrugere probe cât și intrarea pe un drum cu prioritate fără a acorda prioritate tuturor vehiculelor de pe acel segment de drum prioritar". 

În tot acest timp, motociclistul a obținut şi un certificat medico-legal eliberat de I.M.L. Cluj-Napoca, având peste 50 de zile de îngrijiri medicale.

Important de menţionat este că după accident şi cercetări poliţia a respins acuzațiile bărbatului, precizând că ambii au fost vinovați în acest accident. Șoferul Mercedesului ar fi ieșit din parcare fără să se asigure, iar motociclistul depășea, notează sursa citată. 

Mai mult, victima a precizat că în data de 22 septembrie a fost la poliţie acolo unde ar fi fost tratat inuman.

"Am fost tratat  inuman în data de 22.09.2023 unde s-au încercat tot felul de acțiuni de mușamalizare a cazului prin intimidări. Vreau ca totul să iasă la iveală și să îmi fie  respectate  drepturile, care până în  acest moment mi-au fost călcate  în picioare”, a mai spus motociclistul sursei citate.

×
Subiecte în articol: accident motociclist om de afaceri Cluj
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close