Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit între un TIR și un automobil, cu șase victime, dintre care trei copii, în Brașov

Accident cumplit între un TIR și un automobil, cu șase victime, dintre care trei copii, în Brașov

Un accident teribil s-a produs în această seară între un TIR și un automobil, în județul Brașov. În urma incidentului au rezultat șase victime, dintre care trei copii.

Accident cumplit între un TIR și un automobil, cu șase victime, dintre care trei copii, în Brașov
Sursa foto: Facebook | Poliția Brașov
de Ioana Mircea    |    24 Mar 2024   •   19:32

Update 19.37 Toate cele 6 victime vor fi transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate.

Trei dintre victime sunt inconștiente și au fost intubate. Este vorba despre 3 victime de sex masculin în vârstă de 16 ani, 18 ani, respectiv 50 de ani.

Dintre cele 6 victime, două dintre ele în vârstă de 7 ani si 16 ani, au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Brașov, iar celelalte 4 victime au fost transportate la Spitalul Județean Brașov.

Știrea inițială

În această seară, în jurul orei 18:00, a avut loc accident rutier pe DN 13, la intrare în Pădurea Bogății din județul Brașov, între un autoturism ș un TIR. În urma accidentului au rezultat 6 victime, dintre care 3 copii. Dintre cele 6 victime, 2 adulți sunt inconștienți.

"În urma impactului, cele două vehicule au fost avariate, iar cei cinci ocupanți din autoturism au suferit leziuni pentru care se acordă sprijin medical. La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere, care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul", a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Brașov.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini de la locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În zonă, traficul rutier se desfășoară cu restricții, circulația urmând a fi reluată în integralitate după finalizarea cercetărilor de la fața locului.

La fața locului s-au deplasat și două autospeciale de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, 3 echipaje SMURD, 2 ambulante SAJ și elicopterul SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

În aceste momente se intervine pentru acordarea asistentei medicale victimelor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

×
Subiecte în articol: accident Brașov
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close