Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident spectaculos în Teleorman! Un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina într-un cap de pod, s-a răsturnat și apoi a revenit pe roți

Accident spectaculos în Teleorman! Un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina într-un cap de pod, s-a răsturnat și apoi a revenit pe roți

Un tânăr aflat la volanul unui autoturism Audi a pierdut controlul direcției într-o curbă, iar ce a urmat poate fi comparat cu scenele clasice din filmele de acțiune.

Accident spectaculos în Teleorman! Un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina într-un cap de pod, s-a răsturnat și apoi a revenit pe roți
Sursa foto: ISU Teleorman
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Sep 2023   •   21:15

Accidentul s-a produs, marți seară, în județul Teleorman, între localitățile Lăceni și Orbeasca de Jos, pe DJ 504.

Autoturismul scăpat de sub control a smuls un cap de pod, a rupt un pom, a mers târâș prin șanțul de de marginea drumului, s-a răsturnat, apoi a revenit pe roți, pe șosea, scrie totalimpact.ro.

Șoferul, un tânăr de aproximativ 20 de ani, a fost rănit, însă, din fericire, nu atât de grav pe cât și-ar imagina oricine privește cum arată mașina.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, tânărul a fost transportat la Spitalul Județean din Alexandria cu o ambulanță de la SAJ.

”Un singur autoturism implicat în evenimentul rutier, în urma căruia a rezultat o victimă, conștientă și cooperantă, neîncarcerată, care a fost preluată de SAJ Teleorman, a primit primul ajutor și a fost transportată la UPU Alexandria.

Pompierii continuă misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente desfășoară cercetările specifice”, transmite ISU Teleorman.

×
Subiecte în articol: accident Teleorman cap de pod tanar sofer
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close