Accident teribil: Camion răsturnat din cauza poleiului

23 Noi 2019   •   11:08
Accident teribil: Camion răsturnat din cauza poleiului Sursă foto: ISU Vaslui

Circulaţia a fost blocată aproximativ două ore pe DE 581, sâmbătă dimineaţă, după ce în zona localităţii Crasna un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu, mai multe echipaje au intervenit la faţa locului pentru acordarea primului ajutor şoferului rănit, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi pentru degajarea şi curăţarea carosabilului.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, la faţa locului a fost găsit un autovehicul încărcat cu nisip răsturnat perpendicular pe DE 581, şoferul fiind rănit. După acordarea primului ajutor medical, conducătorul autovehiculului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu traumatisme cranio-faciale şi toraco-abdominale. Au fost asigurate măsurile PSI la faţa locului şi s-a acţionat cu două autospeciale, dintre care una pentru descarcerare grea, reuşindu-se deschiderea traficului rutier pe un sens", a declarat Marius Stanciu.

De asemenea, în zonă au fost aduse mai multe buldoexcavatoare pentru a se îndepărta nisipul de pe DE 581 şi se aşteaptă sosirea unei macarale de mare capacitate, cu care urmează să fie ridicat autotrenul răsturnat pe şosea.

Parteneri
x close