Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil în Botoșani. Un taximetrist a intrat în plin într-un microbuz cu călători

Accident teribil în Botoșani. Un taximetrist a intrat în plin într-un microbuz cu călători

Accident teribil în Botoșani. Un taximetrist a intrat în plin într-un microbuz cu călători
16 Iul 2017   •   19:40

Un taximetrist în vârstă de 35 de ani a murit, duminică, în urma unui accident produs în municipiul Botoşani. 

Potrivit poliţiştilor aflaţi la faţa locului, taximetristul, care conducea o Dacia Logan, a pierdut controlul asupra volanului într-un sens giratoriu şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport regulat de persoane între Botoşani şi Copălău. 

În urma impactului, bărbatul aflat la volanul Daciei a rămas încarcerat, el fiind scos din maşină cu ajutorul specialiştilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. 

Taximetristul, care se afla singur în autoturism, a decedat la spital. 

"Pacientul a suferit un politraumatism prin accident rutier. A fost găsit în stop cardio-respirator şi transportat la Urgenţe în curs de resuscitare. Prezenta traumatisme severe la nivelul craniului, traumatism de masiv facial, traumatism de coloană cervicală, hemo-pneumo-torax, leziuni pulmonare şi abdominale grave. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat", a declarat medicul Bogdan Ursu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. 

La spital au ajuns şi trei din cei 13 pasageri din microbuz, însă starea acestora este bună. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close