Adriana era din Vaslui și a crezut că a tras-o curentul la tăiat vie. Femeia de 40 de ani a murit la scurt timp din cauza coronavirus

11 Apr 2020   •   15:26
Adriana era din Vaslui și a crezut că a tras-o curentul la tăiat vie. Femeia de 40 de ani a murit la scurt timp din cauza coronavirus Hepta

Adriana avea 40 de ani și era din Vaslui. Femeia a murit răpusă de coronavirus și nu avea alte patologii medicale. Nimeni nu îşi explică cum o mamă a doi copii, de 40 de ani, care nu suferise de boli de-a lungul vieţii, ar fi putut să aibă parte de un sfârşit atât de brusc. 

”O femeie robustă şi muncitoare”, aşa o descriu toţi cei care au cunoscut-o. A plecat de acasă pe picioarele ei, îndemnându-şi soţul să aibă grijă de fete. 

Nu bănuia că boala o va doborî, iar pe fetele care au condus-o plângând la poartă nu o să le mai vadă vreodată. Femeia a sunat la 112 în seara de 28 martie anunţând că se simte rău şi are febră ridicată. A invocat că în urmă cu câteva zile mersese la medicul de familie, dar în ciuda tratamentului se simţea rău. Văzând că dispecerii solicită detalii femeii, soţul acesteia a preluat telefonul, pierzându-şi cumpătul, scrie adevarul.ro. 

Bărbatul a jignit şi a reproşat cadrelor medicale că se comportă ca nişte poliţişti, în loc să se deplaseze mai repede pentru a-i transporta soţia la spital. Era deranjat de faptul că era întrebat de dispeceri dacă au în familie persoane întoarse din străinătate, dacă au avut contact cu persoane din zone afectate de COVID-19. Atât pacienta, cât şi soţul au negat acest lucru. 
 

Parteneri
sati
x close