x close

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Anchetă la o secţie de votare, după ce urna a fost desigilată în timpul zilei

10 Noi 2019   •   22:48
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Anchetă la o secţie de votare, după ce urna a fost desigilată în timpul zilei   Foto: Agerpres

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal după ce la Secţia de votare nr. 56 din municipiul Vaslui urna de vot a fost desigilată, deschisă şi apoi resigilată.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "În cursul dimineţii urna mobilă a fost trimisă pentru exercitarea votului şi nu a fost solicitată însoţirea ei de către reprezentanţi MAI. În jurul prânzului, la aceeaşi secţie, urna de vot a fost desigilată, deschisă iar ulterior resigilată, motivat de faptul că membrii comisiei aveau suspiciunea că unul dintre alegători, din greşeală, a introdus în urnă împreună cu buletinul de vot înmânat şi o listă de alegători. În cauză a fost întocmit dosar penal", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Vaslui.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Un alt incident s-a înregistrat în localitatea Buneşti, acolo unde reprezentantul unui partid politic din secţia de votare a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.500 de lei, după ce a făcut fotografii, a filmat în incinta secţiei şi a fost recalcitrant.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

prezidentiale 2019 vaslui
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati