Antena 3 CNN Actualitate Locale ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primar din județul Constanța, surprins când oferea bani președintei unei secții de votare. Cum și-a motivat gestul?

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primar din județul Constanța, surprins când oferea bani președintei unei secții de votare. Cum și-a motivat gestul?

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primar din județul Constanța, surprins când oferea bani președintei unei secții de votare. Cum și-a motivat gestul?
Sursa foto: Foto: Graiul Dobrogei
10 Noi 2019   •   13:56

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primarul PSD Stelian Clinciu din Dumbrăveni se află în mijlocul unui scandal după ce a fost fotografiat oferind bani președintei secției de vot 440, situată din satul Furnica.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primarul recunoaște că a oferit bani președintei, însă spune că au fost pentru mâncare. A oferit 150 de lei pentru toți membrii comisiei, în număr de 5.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. ”Le-am asigurat hrana, cum trebuie. Așa am făcut mereu. N-am avut posibilitatea acum să le luăm de mâncare și am dat 150 de lei președintei pentru mâncare”, a spus”, pentru Replica, primarul Stelian Clinciu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Deocamdată, la Biroul Electoral Județean Constanța nu a ajuns nicio sesizare legat de acest aspect.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Românii votează astăzi în primul tur al alegerilor prezidențiale. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Secţiile de votare din ţară pentru turul I al alegerilor prezidenţiale se vor închide duminică la ora 21,00. Votarea poate fi prelungită până la ora 23,59 pentru alegătorii care se află la sediul secţiei de votare la ora 21,00, precum şi pentru cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. La aceste alegeri s-au înscris 14 candidaţi. Dacă niciunul dintre candidaţi nu va avea majoritate de voturi valabil exprimate ale alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente, va fi organizat al doilea tur de scrutin, în 24 noiembrie, între primii doi clasaţi. Scrutinul va fi câştigat de candidatul care obţine cel mai mare număr de voturi valabil exprimate. Mandatul şefului statului este de cinci ani.

Citiți și ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Peste patru milioane de oameni au votat deja în România și diaspora

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale 2019
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close