Antena 3 CNN Actualitate Locale ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Surpriză de proporții la o secție de votare. Imaginea care a impresionat internetul - FOTO

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Surpriză de proporții la o secție de votare. Imaginea care a impresionat internetul - FOTO

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Surpriză de proporții la o secție de votare. Imaginea care a impresionat internetul - FOTO
10 Noi 2019   •   20:54

Cel mai vârstnic locuitor din judeţul Maramureş care s-a prezentat la vot, însoţit de nepoata sa, a fost căpitanul Ioan Godja-Ou, în vârstă de 100 de ani, din satul Văleni, a menţionat, duminică seara, pe pagina de Facebook, nepoata ofiţerului, Maria Mărginean.

Potrivit acesteia, ofiţerul Ioan Godja-Ou a spus după exprimarea dreptului cetăţenesc că a votat "pentru un viitor mai bun".

Nepoata ofiţerului din satul Văleni a mai precizat că acesta a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial şi a supravieţuit miraculos unei bătălii care a avut loc la cotul râului Don din Rusia. După terminarea războiului acesta a fost cercetat de noile autorităţi comuniste, iar apoi a fost arestat de Securitate. El a mai fost decorat de statul ungar cu ordinul militar "Crucea de Foc".

Conform aceleiaşi surse, ofiţerul din satul Văleni este şi autorul a patru cărţii dedicate localităţii în care trăieşte.

Sursă foto: Facebook

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close