Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă la Ianca. Un bărbat de 43 de ani a vrut să omoare un tânăr. Criminalul l-a înjunghiat de mai multe ori

Alertă la Ianca. Un bărbat de 43 de ani a vrut să omoare un tânăr. Criminalul l-a înjunghiat de mai multe ori

Alertă la Ianca. Un bărbat de 43 de ani a vrut să omoare un tânăr. Criminalul l-a înjunghiat de mai multe ori
10 Noi 2019   •   13:48

Sângerosul incident a avut loc sâmbătă, 9 noiembrie, mandatul de reţinere fiind emis pe 10 noiembrie. Agresorul urmează să fie dus în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare. Victima se află la spital, în stare stabilă.

Poliţiştii brăileni l-au identificat pe un bărbat de 42 de ani, din judeţul Vrancea, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Duminică, 10 noiembrie 2019, acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă (C.R.A.P.) al I.P.J. Brăila, scrie adevarul.ro. 

Din cercetări, a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii avute în contradictoriu cu un bărbat de 42 de ani, din acelaşi judeţ, în timp ce se aflau cu oile la păscut, acesta din urmă i-ar fi provocat tânărului mai multe plăgi prin tăiere.  

Medicii au precizat că rănitul este în stare stabilă, dar că unele dintre plăgi ar fi putut să-i pună viaţa în pericol dacă nu se intervenea de urgenţă. Bănuitul a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări, faţă de el fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close