Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Ai plecat prea devreme!” El este Alexandru, tânărul mort după ce s-a izbit cu mașina de un sens giratoriu. Avea doar 21 de ani

”Ai plecat prea devreme!” El este Alexandru, tânărul mort după ce s-a izbit cu mașina de un sens giratoriu. Avea doar 21 de ani

Un tânăr de 21 de ani, din Sebeş, a murit după ce a lovit în plin un sens giratoriu.

”Ai plecat prea devreme!” El este Alexandru, tânărul mort după ce s-a izbit cu mașina de un sens giratoriu. Avea doar 21 de ani
de Laura Dinu    |    16 Ian 2023   •   09:57

Alexandru Fofeldea, tânărul de 21 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de rond, pe fondul unei viteze excesive. 

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care mașina tânărului de 21 de ani lovește în plin sensul giratoriu, apoi se răstoarnă. Tânărul care circula cu o viteză amețitoare a pierdut controlul volanului și nu a mai putut evita impactul. 

Medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru șofer. 

”Am găsit o victimă inconștientă în stop cardio respirator cu un politraumatism sever, traumatism toracic, toraco-abdominal, se realizează manevrele de resuscitare dar fără succes”, a declarat Denisa Marinescu, medic de urgență.  

”După manevrele de descarcerare am extras victima și am predat-o echipajului de la SAJ, după evaluarea de către medic s-a constatat ca aceasta era în stop cardio respirator și s-a început resuscitarea acesteia. Polițiștii au deschis acum un dosar penal”, a declarat și Sergiu Fleser, ISU Alba. 

”Un tânăr de 21 de ani din Sebeș a condus autoturismul iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un sens giratoriu și s-a răsturnat. În urma impactului, tânărul a decedat, în cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, spune și comisarul șef de poliție Valeria Anghelescu, de la Poliția Sebeș.  

Pe rețelele de socializare curg neîncetat mesajele de condoleanțe: 

"Dumnezeu să te odihnească în pace drag coleg, bunul Dumnezeu să întărească familia îndoliată. Vei rămâne mereu in amintirea noastră"

"Sincere condoleante familiei indurerate. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărtire!” 

”Dumnezeu să te aibă în paza lui, coleg drag! Ai plecat prea devreme".

×
Subiecte în articol: Alexandru Fofeldea
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close