Antena 3 CNN Actualitate Locale „Eşti înger acum, vei dansa în Rai”. Alexia, fetiţa rănită în accidentul de tren de la Cluj a plecat spre cer după mama ei

„Eşti înger acum, vei dansa în Rai”. Alexia, fetiţa rănită în accidentul de tren de la Cluj a plecat spre cer după mama ei

Alexia, feţita de 13 ani rănită în accidentul de la Urişor, Cluj în urma impactului dintre un microbuz şi un tren a plecat spre cer să fie alături de mama ei.

„Eşti înger acum, vei dansa în Rai”. Alexia, fetiţa rănită în accidentul de tren de la Cluj a plecat spre cer după mama ei
Sursa foto: monitorulbt.ro
de Claudia Popovici    |    24 Aug 2021   •   21:23

Tragedia a avut loc pe 16 august. Un microbuz cu 8 oameni a fost lovit din plin de un tren la intersecția dintre un drum comunal și calea ferată, în localitatea Urişor în apropiere de Dej.

În urma impactului extrem de violent, nouă persoane au fost rănite. Alexia, mama ei şi un alt pasager au fost preluați în stare critică de un elicopter SMURD. Cele două veneau din Italia şi se îndreptau spre Darabani pentru a-şi vizita familia.

Din păcate, la scurt timp mama Alexiei, în vârstă de 40 de ani, a murit. Medicii au făcut eforturi să o ţină în viaţă pe copilă la o unitate medicală din Cluj. Cu toate eforturile medicilor fetița a murit la o săptămână după mama ei, din cauza rănilor extrem de grave.

Comunitatea din Italia, acolo unde Alexia locuia cu familia de mai mulți ani este îndurerată. Rudele şi apropiații au lăsat mai multe mesaje prin care îşi exprimă regretul faţă de tragicul eveniment.

„Vreau să-mi amintesc de tine așa… cu acea bucurie, entuziasmul, atâta dorință de a dansa!(...) Îmi vine să te văd din nou oriunde mă uit la școala asta. Ne va fi foarte dor de tine Alexia! Odihnește-te în pace alături de mama ta dragă. Ești înger acum, vei dansa în rai… cea mai strălucitoare stea! Vei fi pentru totdeauna în inimile noastre”, este una dintre mesajele postate de apropiații familiei, citat de presa locală.

×
Subiecte în articol: Urişor Alexia Cluj
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close