Antena 3 CNN Actualitate Locale Ana Maria a fost târâtă în scaunul cu rotile în fața judecătorilor. Dintr-o fată veselă de 15 ani a ajuns paralizată

Ana Maria a fost târâtă în scaunul cu rotile în fața judecătorilor. Dintr-o fată veselă de 15 ani a ajuns paralizată

O tânără de doar 15 ani a fost accidentată grav și a rămas paralizată. Șoferul vinovat are șanse mari să scape de pedeapsă, mai ales că, se pare, ar fi extrem de influent.

Ana Maria a fost târâtă în scaunul cu rotile în fața judecătorilor. Dintr-o fată veselă de 15 ani a ajuns paralizată
11 Dec 2019   •   12:30

Ana Maria Tănasă a fost accidentată grav, pe o trecere de pietoni din Valea Lupului, de un influent comisar al Gărzii de Mediu. Dintr-o fată veselă de 15 ani, a ajuns ţintuită la pat, paralizată: doar ochii i se mai mişcă. Procesul e tărăgănat inadmisibil, scrie Ziarul de Iași.

 La anul, în aceeaşi perioadă, şoferul vinovat va scăpa de pedeapsă, deoarece aceasta se va prescrie dacă nu se ajunge la sentinţă. Ieri, la ceea ce trebuia să fie ultimul termen al dosarului 16326/P/2005, părinţii fetei au încercat să înduplece judecătorii aducând-o şi pe fiica lor, în scaunul cu rotile, în faţa instanţei. Sunt disperaţi: nu mai au bani de medicamente. Magistraţii au decis însă admiterea în dosar de „noi probe“, fluturate de şoferul vinovat, şi implicit fixarea unui nou termen: 14 ianuarie. Copila a fost cărată pe braţe de jandarmi, până la etajul unu al Judecătoriei, apoi, după dezbaterea din sală, a fost luată din nou pe sus şi coborâtă la parter. Tatăl fetei nu a mai putut răbda ieri şi a izbucnit, la ieşire. Banii şi influenţa comisarului par a fi mai puternici decât dreptatea lor. Relatare de la un proces care îţi sfâşie inima, dar care te umple şi de revoltă.

 

 

×
Subiecte în articol: accident Iași
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close