Andrei a fost găsit mort în baie. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama sa. Ce s-a întâmplat, după apelul femeii la 112 

18 Feb 2019   •   17:37
Andrei a fost găsit mort în baie. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama sa. Ce s-a întâmplat, după apelul femeii la 112  Foto: Facebook/Andrei Berevoianu

Andrei Berevoianu, un tânăr de 25 de ani, a fost găsit mort în baie de părinții săi. Tragedia a avut loc în comuna Nucşoara, satul Sboghiţeşti, județul Argeș.

Mama tânărului a sunat la 112, sâmbătă seara, anunţând că fiul său nu mai respiră.

Când a ajuns ambulanța la fața locului, medicii au constatat că și păriții lui Andrei se aflau în stare de inconştienţă.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, unde şi-au revenit şi se află în afara oricărui pericol, dar pentru fiul lor nu s-a mai putut face nimic. 

Potrivit anchetatorilor, tragedia ar fi fost cauzată de un instant care funcţiona pe gaze, folosit la încălzirea apei. Tânărul a mers să îşi facă baie, dar cum nu mai ieşea, deşi trecuse mult timp, părinții s-a dus după el și l-a găsit prăbuşit, potrivit curier.ro.

Parteneri
x close