Antena 3 CNN Actualitate Locale Un angajat al MAI a intrat cu un Audi, cu peste 100 de km/h, într-un microbuz | Accident la Slatina-Timiş în Caraş-Severin

Un angajat al MAI a intrat cu un Audi, cu peste 100 de km/h, într-un microbuz | Accident la Slatina-Timiş în Caraş-Severin

Un angajat al MAI, aflat la volanul unui Audi, a intrat frontal, cu peste 100 de km/h, într-un microbuz, în urma unui accident produs în comuna Slatina-Timiş din judeţul Caraş-Severin.

Un angajat al MAI a intrat cu un Audi, cu peste 100 de km/h, într-un microbuz | Accident la Slatina-Timiş în Caraş-Severin
Sursa foto: ISU Caraş-Severin
de Vali Popovici    |    06 Iul 2022   •   07:47

Accidentul s-a produs, noaptea trecutp, pe DN6, în dreptul localităţii Slatina-Timiş din Caraş-Severin, pe o ploaie torenţială.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), aflat la volanul unui autoturism marca Audi, conducea cu o viteză de peste 100 de km/h, în condiţiile în care ploua torenţial, iar şoseaua era udă, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens.

Audi-ul condus de bărbat a intrat frontal într-un microbuz înmatriculat în Bulgaria, pe o porţiune de drum drept. Microbuzul se deplasa dinspre Caransebeş către Orşova, iar autoturismul, înmatriculat în Mehedinţi, în sens invers.

În urma impactului extrem de violent, şoferul de 40 de ani a rămas încarcerat în maşină, iar doi dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost răniţi uşor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La locul accidentului au acționat pompierii militari de la Detașamentul.Caransebes cu o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare și prim-ajutor,  o ambulanță SMURD și alte două mașini de salvare de la Serviciul de Ambulanţă.

Din păcate, în momentul în care șoferul a fost descarcerat, medicii nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul bărbatului.

Polițiștii au deschis un dosar de cercatere penală. Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

×
Subiecte în articol: accident Caras-Severin Slatina-Timiş MAI
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close