Antena 3 CNN Actualitate Locale "Fântână arteziană" uriașă în mijlocul unei șosele din Iași. Furnizarea apei a fost oprită

"Fântână arteziană" uriașă în mijlocul unei șosele din Iași. Furnizarea apei a fost oprită

O "fântână arteziană" de aproximativ 10 metri a apărut în mijlocul unei șosele din Iași după o avarie la rețeaua de apă.

"Fântână arteziană" uriașă în mijlocul unei șosele din Iași. Furnizarea apei a fost oprită
Sursa foto: captură foto ziaruldeiasi.ro
de Ioana Mircea    |    17 Apr 2024   •   23:02

O avarie majoră la rețeaua de alimentare cu apă a companiei Apa Vital a creat un spectacol neașteptat la intersecția bulevardului Primăverii cu Splaiul Bahlui, din Iași. Un jet puternic de apă, înalt de aproape 10 metri, s-a format în urma defecțiunii, inundând zona și afectând traficul în împrejurimi.

Conform comunicatului emis de Apa Vital, avaria a determinat întreruperea furnizării apei potabile în mai multe zone din oraș.

Utilizatorii de pe bulevardul Țuțora, bulevardul Primăverii, Splaiul Bahlui Mal Drept (parțial), strada Profesor Octavian Mayer și Calea Chișinăului (parțial) au rămas fără apă până la finalizarea intervenției.

Pe lângă disconfortul creat de lipsa apei și șoferii au fost afectați de acumularea de apă pe șosea, fapt ce a dus la condiții dificile de trafic, potrivit ziaruldeiasi.ro.

×
Subiecte în articol: avarie apa Iași
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close