Antena 3 CNN Actualitate Locale Un avion a ratat aterizarea la Cluj. A "lovit" solul, înainte de pistă. Vezi cum a decurs exerciţiul de alarmare

Un avion a ratat aterizarea la Cluj. A "lovit" solul, înainte de pistă. Vezi cum a decurs exerciţiul de alarmare

Un avion a ratat aterizarea la Cluj. A "lovit" solul, înainte de pistă. Vezi cum a decurs exerciţiul de alarmare
Sursa foto: Foto: stiridecluj.ro
de S.T.    |    22 Oct 2015   •   13:49

Un exercițiu de alarmare a avut loc pe pista Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, pe baza unui scenariu care presupunea că o aeronavă a ratat aterizarea pe pistă, din cauza condițiile nefavorabile, scrie stiridecluj.ro.

”Exercițiul s-a desfășurat pe baza unui scenariu conform căruia o aeronavă a companiei X-AERO fiind în procesul aterizării, a luat contactul cu solul înainte de pragul pistei, din cauza condițiilor meteo nefavorabile – vizibilitatea redusă pe direcția de aterizare. Trenul de aterizare a fost deteriorat, fuselajul și planurile aeronavei au suferit de asemenea avarii și s-au format coloane de fum care marchează primele indicii de izbucnire a unui incendiu în aeronavă. La bordul aeronavei se aflau 70 de pasageri, plus echipajul format din 5 persoane. Încărcătura aeronavei nu conținea materiale periculoase, iar cantitatea de combustibil din aeronavă la momentul aterizării era de 4 tone”, precizează directorul Aeroportului Cluj, David Ciceo.

Mai multe, pe stiridecluj.ro.

×
Subiecte în articol: avion Cluj
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close