Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost prins de polițiști, în timp ce conducea beat pe o stradă din Ploiești. Individul avea o alcoolemie de 1,41 mg/l

Un bărbat a fost prins de polițiști, în timp ce conducea beat pe o stradă din Ploiești. Individul avea o alcoolemie de 1,41 mg/l

Luni, polițiștii din Ploiești au fost sesizați cu privire la un şofer care conducea haotic pe o stradă. După ce l-au oprit în trafic, agenţii au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat a fost prins de polițiști, în timp ce conducea beat pe o stradă din Ploiești. Individul avea o alcoolemie de 1,41 mg/l
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2023   •   10:02

Polițiștii au fost sesizați de către un alt conductor auto, cu privire la șoferul care conducea haotic.

”Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti, în timp ce desfăşurau activităţi de verificare şi control al traficului rutier în municipiu, au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Veniamin Costache, un conducător auto conduce haotic, fiind posibil să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice”, a transmis, luni seară, IPJ Prahova.

Citește și: Incendiu devastator la o pensiune din Prahova! Au dispărut 8 oameni | Raed Arafat: ”A fost declanșat Planul Roșu”

Agenții l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

”La volan, a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Ploieşti. La solicitarea documentelor personale şi ale autoturismului, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au mai transmis polițiștii, notează News.ro.

×
Subiecte în articol: sofer beat Ploiești
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close