Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Suceava, care bea în faţa bisericii, a sunat la 112, după ce un alt bărbat i-a furat sticla de băutură

Un bărbat din Suceava, care bea în faţa bisericii, a sunat la 112, după ce un alt bărbat i-a furat sticla de băutură

Un bărbat din Suceava, care bea în faţa unei biserici din oraş, după ce a primit pomană, a sunat la 112, după ce un alt bărbat i-a furat sticla de băutură.

Un bărbat din Suceava, care bea în faţa bisericii, a sunat la 112, după ce un alt bărbat i-a furat sticla de băutură
Sursa foto: Getty Images
de Alin Tarnovschi    |    21 Iun 2021   •   14:24

Un bărbat din Suceava a sunat la numărul unic de urgenţă 112, după ce un alt bărbat i-a furat o sticlă cu băutură pe care o primise la o pomană şi din care se cinstea chiar în faţa unei biserici din oraş.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 12.00, în faţa bisericii Sfântul Andrei din cartierul Burdujeni din Suceava.

Bărbatul a povestit că în dimineaţa respectivă a participat la o pomană în biserică, ocazie cu care a primit mâncare, dar şi două sticle de băutură.

După ce a mâncat, acesta s-a aşezat pe gardul bisericii şi a început să se cinstească cu băutura primită la pomană.

La un moment dat, un alt bărbat s-a apropiat de el şi i-a cerut voie să bea din sticlă, însă acesta a refuzat. După câteva secunde, bărbatul a furat sticla de băutură şi a plecat.

Astfel, păgubitul a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a fost victima unui furt.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi l-au audiat pe bărbat, ocazie cu care acesta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Drept urmare, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt, însă şansele ca sticla să fie recuperată plină sunt reduse şi, în plus, l-au amendat şi pe păgubit pentru consum de alcool în spaţii publice.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close