Antena 3 CNN Actualitate Locale Agenți de pază din Arad, filmați în timp ce snopeau în bătaie un bărbat care l-a înjunghiat pe unul dintre ei

Agenți de pază din Arad, filmați în timp ce snopeau în bătaie un bărbat care l-a înjunghiat pe unul dintre ei

Bătaie ca în filmele cu mafioţi în centrul Aradului.

Agenți de pază din Arad, filmați în timp ce snopeau în bătaie un bărbat care l-a înjunghiat pe unul dintre ei
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    20 Feb 2020   •   09:07

Un bărbat a fost bătut până la inconştienţă de mai mulţi agenţi de pază, după ce l-a înjunghiat pe unul dintre ei.

Bărbatul înjunghiat şi-a chemat colegii să-l ajute, iar agenţii de pază au început să-l lovească cu pumnii, picioarele şi cu bastoanele telescopice până când victima a leșinat.

Bătaia a durat mai bine de șase minute, timp în care victima a primit peste 50 de lovituri. 

La două luni de la scandalul uriaş, doar bărbatul bătut este în arest sub acuzaţie de tentativă de omor.

Pe numele agresorilor săi nu a fost deschis niciun dosar penal.

Imaginile cu bătaia au fost ridicate de polițiști din 29 decembrie, ziua incidentului.

Bătaia a avut loc peste drum de Primăria Arad.

Dragoș Boța, jurnalist Press Alert, a declarat, joi, la Antena 3, că victima în cazul tentativei de omor apare în imagini în timp ce îl lovea cu bestialitate pe tânărul care căzuse la pământ.

Vă avertizăm că imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional!

Bătaie ca în filmele cu mafioți, în plină stradă la Arad

Tribunalul Arad aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad este înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de tentativă de omor, prev. de art. 32 alin. 1 C.pen. rap. la art. 188 alin. 1 și 2 C.pen., port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, prev. de art. 372 alin. 1 lit. a – alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen., respectiv purtare abuzivă, prev. de art. 296 alin 2 C.pen.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a conturat următoarea situație de fapt:

În dimineaţa zilei de 29.12.2019, orele 05:30, în incinta ștrandului din municipiul Arad, pe fondul unei altercaţii generate de jignirea și agresarea fostei prietene, în timp ce era scos cu forța din interior, o persoană de sex masculin i-a aplicat agentului de pază mai multe lovituri cu un cuțit, inclusiv în zona abdominală, producându-i leziuni grave care i-au pus viața in primejdie si care au necesitat ulterior internarea de urgenţă a acestuia în Spitalul Clinic Judeţean Arad – Secţia Chirurgie, respectiv supunerea acestuia la o intervenție chirurgicală. Imediat după aceea, autorul agresiunii a părăsit zona în fugă.

În continuare, victima, mai mulți agenți de pază și un client al localului l-au urmărit pe agresor, l-au ajuns din urmă, l-au imobilizat, i-au aplicat mai multe lovituri și au apelat Serviciul de urgență 112.

La puțin timp după aceea, un echipaj medical și un echipaj de poliție s-au deplasat la fața locului. Atât victima înjunghiată cât și agresorul au fost internate la Spitalul Clinic Judeţean Arad – Secţia Chirurgie.

Ca urmare a propunerii formulate de Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, agresorul care i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit agentului de pază a fost inițial arestat preventiv pentru o perioadă 30 de zile, iar ulterior măsura preventivă a fost înlocuită cu măsura arestului la domiciliu.

×
Subiecte în articol: agenti de paza Arad
Parteneri
Cea mai puternică rugăciune către Duhul Sfânt. Se rosteşte de Rusalii
x close