Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie de 82 de ani, din Suceava, găsită moartă în propria locuință, în urma unui incendiu

Femeie de 82 de ani, din Suceava, găsită moartă în propria locuință, în urma unui incendiu

Duminică, 3 decembrie, o femeie de 82 de ani și-a găsit sfârșitul, în locuința în care a trăit toată viața, în urma unui incendiu.

Femeie de 82 de ani, din Suceava, găsită moartă în propria locuință, în urma unui incendiu
Sursa foto: Hepta
de Roxana Mihăiescu    |    04 Dec 2023   •   20:44

Pompierii militari de la Fălticeni au fost anunțați duminică, în jurul orei 13:20, cu privire la faptul că arde o casă în comuna Drăgușeni, în interior aflându-se o femeie. Bătrâna era vizitată o dată la câteva zile de către apelanta care îi aducea mâncare și o ajuta la treburile gospodărești.

Ajunși la fața locului, pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni au intervenit cu două autospeciale de stingere, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Aceștia au pătruns în locuință și au extras-o pe femeia de 82 de ani. 

Citește și: Ea este Lavinia Burcă, o tânără de 24 de ani, care a murit într-un accident cumplit, în județul Suceava. Soțul său, Ionuț, cu care s-a căsătorit recent, se află în stare gravă la spital

Din nefericire, personalul echipajului SAJ a constat decesul femeii.

Potrivit autorităților, incendiul s-a manifestat într-o cameră a locuinței și au ars un pat și materiale textile. 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijlocul de încălzire (sobă cu acumulare de căldură), notează monitorulsv.ro.

 

 

 

×
Subiecte în articol: batrana moarta incendiu Suceava
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close