Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Biletul de sănătate” revine în Cluj. Călătorii primesc bilet gratuit la autobuz, dacă fac 20 de genuflexiuni

”Biletul de sănătate” revine în Cluj. Călătorii primesc bilet gratuit la autobuz, dacă fac 20 de genuflexiuni

Proiectul-pilot de succes din Cluj, ”Biletul de sănătate”, revine, după succesul pe care l-a avut la lansare. Călătorii pot obține bilet gratuit la autobuz, dacă fac 20 de genuflexiuni.

”Biletul de sănătate” revine în Cluj. Călătorii primesc bilet gratuit la autobuz, dacă fac 20 de genuflexiuni
Sursa foto: Captură YouTube/ Cluj TV
de Andreea Ştefan    |    25 Aug 2021   •   09:17

Luni, 23 august, clujenii au reluat programul ”Biletul de sănătate”, inițiat de Sports Festival, iar automatul care oferă biletele gratuite de autobuz, în schimbul executării a 20 de genuflexiuni, a fost reinstalat în stația Memorandumului Sud.

Automatul va funcționa zilnic, între orele 08:00 - 20.00.

Biletele de sănătate sunt valabile timp de 7 zile lucrătoare, în zona urbană a rețelei de transport public.

”Ne bucurăm să revenim cu Biletul de Sănătate, un proiect tare drag nouă și comunității din Cluj-Napoca. Anul trecut am ieșit cu un proiect pilot care a avut un succes peste așteptări și din care am învățat multe.

”Revenim cu o variantă îmbunătățită”

Am observant că mulți dintre călătorii care au obținut Bilete de Sănătate nu știu să execute corect o genuflexiune, așa că revenim acum cu o variantă îmbunătățită a softului, mai sensibilă la mișcările corpului. Persoanele care vor face mișcare în stația de autobuz smart, vor trebui să facă exercițiile cât mai corect.

Iar ca să îi ajutăm, pe ecranul aparatului va rula un video creat cu ajutorul unor antrenori de sport în care se explică, pas cu pas, cum se face corect o genuflexiune”, adeclarat Mirel Alexa, director executiv Sports Festival, potrivit clujlife.com.

Anul trecut, proiectul-pilot a avut un succes extraordinar, iar clujenii au reușit să facă în total peste un milion de genuflexiuni, de la finalul lui septembrie, când a fost lansat Biletul de sănătate, și până pe data de 30 decembrie.

Faci sport, primeşti gratuit bilet de autobuz

Faci sport, primeşti gratuit bilet de autobuz. Biletul de Sănătate, proiectul-pilot care a avut un succes peste aşteptări, a fost reluat în Cluj-Napoca. Clujenii pot obţine un bilet de autobuz gratuit, în schimbul a 20 de genuflexiuni

Publicată de Observator pe Marţi, 24 august 2021

×
Subiecte în articol: biletul de sanatate Cluj
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close