Antena 3 CNN Actualitate Locale Casă de Cultură fără aviz ISU, evacuată în timpul unei şedinţe a PNL Prahova

Casă de Cultură fără aviz ISU, evacuată în timpul unei şedinţe a PNL Prahova

Casă de Cultură fără aviz ISU, evacuată în timpul unei şedinţe a PNL Prahova
11 Noi 2015   •   15:52

Casa de Cultură din Ploieşti a continuat să găzduiască evenimente, chiar dacă fusese închisă pentru că nu avea autorizaţie de la ISU.

Chiar seara trecută, în sala principală a avut loc o şedintă a organizaţiei locale PNL. Inspectorii ISU le-au stricat liberalilor întâlnirea şi au venit în control. Au amendat conducerea Casei de Cultură şi i-au evacuat pe participanţi.  

În continuare clădirea in care funcţionează Casa de Cultură din Ploieşti nu respecta normele de siguranta.  Deşi activitatea de aici a fost sistată, inspectorii ISU au găsit zeci de membri liberali reuniţi într-o şedinţă.

Şedinţa se derula chiar în sala unde fuseseră semnalate neregulile săptămâna trectă, de însuşi directorului instituţiei.

Rând pe rând, cei care veniseră la şedinţă au evacuat sala.

Toate evenimentele programate la Casa de Cultură din Ploieşti au fost suspendate, inclusiv concertul trupei Holograf. Tot fără autorizaţie de funcţionare pentru securitate în caz de incendiu este şi Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti. Şi aici a fost sistată activitatea în urmă cu câteva zile. 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close