Antena 3 CNN Actualitate Locale Casa unui interlop, atacată cu focuri de armă

Casa unui interlop, atacată cu focuri de armă

Casa unui interlop, atacată cu focuri de armă
Sursa foto: Foto: Pixabay
28 Feb 2017   •   18:44

Un interlop din Arad, membru al clanului Imparatul, cunoscut in zona, a chemat politia dupa ce familia i s-a plans ca luni noapte a tras cineva cu arma in directia casei sale, scriu stirileprotv.ro.

Doua gloante au spart geamurile, dar nu au nimerit pe nimeni. Politistii au descoperit apoi alte urme de proiectile in zidurile vilei. Interlopul, aflat acum in Spania, banuieste ca a vrut cineva sa-l intimideze si e dispus sa faca marturisiri la politie. Omul fusese eliberat recent din inchisoare.

Vivi Ioan Fizidean a fost eliberat conditionat din inchisoare anul trecut dupa ce a stat 7 ani dupa gratii pentru constituire a unui grup infractional - a fost tinta unui act de intimidare, presupune afaceristul.

Inauntru se aflau luni noapte fiica acestuia, prietenul ei si bunicii. Tanara spune ca impuscaturile au fost trase pe la miezul noptii.

"S-a auzit foarte puternic in casa, am coborat jos sa vedem ces-a intamplat nu am vazut absolut nimic si practic m-am pus sa dorm inapoi. Dimineata cand s-a trezit buni am vazut gaurile si am chemat politia", a povestit fiica barbatului.

Politistii sositi la fata locului au ridicat probe si din primele rezultate se pare ca arma folosita este una de calibrul 7,65 milimetri.

Anchetatorii spun ca incidentul poate fi un act de razbunare, stiut fiind ca proprietarul casei era vestit inainte de condamnare pentru santaj si camatarie.

×
Subiecte în articol: Arad interlop atac focuri de arma
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close