Antena 3 CNN Actualitate Locale Cât de greu este să te angajezi îngrijitor la un liceu din Vaslui? Criterii neașteptate pentru doritori

Cât de greu este să te angajezi îngrijitor la un liceu din Vaslui? Criterii neașteptate pentru doritori

Cât de greu este să te angajezi îngrijitor la un liceu din Vaslui? Criterii neașteptate pentru doritori
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Noi 2019   •   12:17

Să te angajezi îngrijitor la un liceu din Vaslui poate fi un adevărat test de încercare. Cei care vor să își încerce norocul trebuie să știe că au două probe de foc. 

Liceul “Stefan Procopiu” cautã îngrijitor cu normă întreagă pe o perioadã nedeterminatã. Salariul este, potrivit statului de funcții, între 2959 și 3.068 de lei, în funcție de vechime, dintre care 347 de lei – indemnizația de hranã.

Trebuie doar sã aibă studii medii/generale și disponibilitate pentru program prelungit în situații speciale, abilități de comunicare și relaționare. Aceștia trebuie, însă, să treacă de două probe: proba scrisă cu întrebări din tematica concursului și un interviu. Cei interesați de acest post trebuie sã-și depunã dosarul până pe data de 27 noiembrie.

Pentru proba scrisã, candidații trebuie sã se pregãteascã temeinic, întrucât vor primi întrebãri din urmãtoarele teme: utilizarea materialelor de curãțenie necesare activitãții specifice postului, utilizarea materialelor antiderapante în sezonul rece, rolul personalului nedidactic în cadrul scolii, prevenirea accidentelor în incinta unitãtii de învãtãmânt, norme de conduitã în relatiile din unitatea școlarã, scrie vremeanoua.ro.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close