Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz ireal într-un sat din Vaslui: femeie de 85 de ani, violată cu sălbăticie în toiul nopţii

Caz ireal într-un sat din Vaslui: femeie de 85 de ani, violată cu sălbăticie în toiul nopţii

Caz ireal într-un sat din Vaslui: femeie de 85 de ani, violată cu sălbăticie în toiul nopţii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Noi 2019   •   10:42

O femeie de 85 de ani, din localitatea vasluiană Ghergheşti a ajuns la spitalul din Bârlad, cu leziuni genitale grave, după ce a fost violată de un individ de 27 de ani, vecin cu victima.

Cel care a sunat la 112 pentru a anunţa că bătrâna de 85 de ani a fost atacată în toiul nopţii a fost chiar autorul violului, scrie adevarul.ro. 

În noaptea de 10/11 noiembrie, la scurt timp după ce a abuzat cu brutalitate bătrâna, individul de 27 de ani a sunat la 112, încecând să ducă poliţiştii pe o pistă falsă.  Agresorul, prezentându-se sub o identitate falsă, a declarat poliţiştilor că a obervat un bărbat (alt vecin de-al victimei), sărind peste gadul care împrejmuieşte gospodăria femeii.  

Deplasat la faţa locului, poliţiştii au găsit victima în stare foarte gravă. Femeia a fost transportată la spitalul din Bârlad, unde a şi rămas internată având în vedere leziunile suferite în zona genitală. în urma concluziilor preliminarii, medicii au stabilit că bătrâna are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close