Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine a fost prima victimă a cuţitarului care a înjunghiat o profesoară la Ploieşti

Cine a fost prima victimă a cuţitarului care a înjunghiat o profesoară la Ploieşti

Cine a fost prima victimă a cuţitarului care a înjunghiat o profesoară la Ploieşti
31 Ian 2019   •   16:09

Prima victimă a cuţitarului din Liceul „Spiru Haret“ din Ploieşti, a vorbit despre ameninţările primite de la atacatorul Alexandru Mihai Niţescu. Tânărul care şi-a înjunghiat fosta profesoară de matematică se pare că avea o altă ţintă în ziua atacului, iar femeia a fost doar o victimă colaterală.

Ideea a fost lansată de Robert, un fost coleg de liceu cu Alexandru Mihai Niţescu. În ziua atacului, Niţescu a postat un comentariu la fotografia de profil a fostului coleg în care îl ameninţa că ”nici Clămparu nu a făcut ce o să-ţi fac eu ţie. L-ai vrut pe dracu', îl ai”, este doar un pasaj din ameninţările pe care i le-a adresat atacatorul fostului coleg cu puţin timp înainte de a merge la liceu. Robert este convins că pe el intenţiona să-l atace Niţescu, scrie adevărul.ro.

”Din moment ce a scris acest mesaj, pentru mine era. Nu ştiu ce avea cu mine, nu pot să-mi dau seama. Probabil pentru că a fost exmatriculat ”, spune Robert.

El a fost prima victimă a lui Alexandru Mihai Niţescu.

În 2016 a fost ameninţat cu cuţitul de către Nieţescu chiar în sala de clasă.

Şi atunci profesorii au solicitat ajutorul poliţiştilor, iar ulterior au cerut exmatricularea elevului.

A fost amendat de către  Poliţie cu 500 de lei şi a fost trimis în judecată pentru ameninţare şi port ilegal de obiecte periculoase.

În timpul procesului, colegul pe care îl ameninţase a decis să-şi retragă plângerea. ”Nu am vrut sa se ajunga la alte chestii. Am zis să-i mai dau o şansă. Poate nu a gandit ce a facut la momentul respectiv”, spune Robert. Bărbatul susţine că dacă s-ar fi gândit că o se se ajungă la o tragedie, nu şi-ar fi retras plângerea

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close