Antena 3 CNN Actualitate Locale Circulația tramvaiului 41 va fi suspendată vreme de două luni pentru mai bine de jumătate din traseu

Circulația tramvaiului 41 va fi suspendată vreme de două luni pentru mai bine de jumătate din traseu

Circulația tramvaiului 41 va fi suspendată vreme de două luni pentru mai bine de jumătate din traseu
07 Apr 2019   •   11:07

Circulatia liniei de tramvai 41 va fi suspendata, in perioada iulie – august 2019, intre Podul Grant si terminalul Ghencea, pentru finalizarea lucrarilor la trei mari obiective de infrastructura: Pasaj denivelat subteran Pod Grant, Podul hobanat peste Soseaua Virtutii, Statia de metrou „Parc Drumul Taberei”, anunță Primăria Capitalei.

Primaria Municipiului Bucuresti a avizat in Comisia Tehnica de Circulatie din data de 04 aprilie 2019 urmatoarele lucrari:
- Lucrari de reabilitare si consolidare Pasaj denivelat subteran Pod Grant;
- Podul hobanat peste Sos. Virtutii, in cadrul obiectivului Penetratie si racord Splaiul Independentei – Ciurel – Autostrada Bucuresti – Pitesti;
- Statia de metrou „Parc Drumul Taberei” pe Bd. Drumul Taberei, in zona intersectiei cu Str. Brasov in cadrul proiectului “Magistrala 5 - Drumul Taberei - Pantelimon. Tronson 1”
Ca urmare a acestor avize, s-a luat decizia suspendarii circulatiei liniei de tramvai 41 in perioada iulie – august 2019, intre Podul Grant si terminalul Ghencea, pentru buna defasurare a lucrarilor la obiectivele de investitii mai sus mentionate.
Tronsonul liniei 41 ramane neafectat intre Casa Presei si Podul Grant, prin asigurarea unui rebrusment (schimbare a directiei traseului) pe strada Turda.
Pentru restul traseului - Pod Grant – terminaul Ghencea – se introduce linia naveta de autobuz 641.
In ceea ce priveste fluxul de calatori deservit de linia 41, traseul acestei linii este acoperit in prezent de 36 de tramvaie ce asigura o capacitate maxima de 7077 calatori/h/sens.
Pe perioada de vara, traseul liniei 41 va fi acoperit de un numar de 35 tramvaie cu o capacitate de 6880 calatori/h/sens.
In zilele de sarbatori , acest traseu este acoperit de un numar de 25 tramvaie cu o capacitate de 5188 calatori/h/sens.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close