Antena 3 CNN Actualitate Locale Circulația unei rute de metrou din București, modificată după ce unei femei i s-a făcut rău

Circulația unei rute de metrou din București, modificată după ce unei femei i s-a făcut rău

O femeie, aflată într-un tren de metrou din București, a simțit că i se face rău, iar un echipaj de ambulanță SMURD a sosit la fața locului. Circulația rutei de metrou a fost modificată pentru o oră.

Circulația unei rute de metrou din București, modificată după ce unei femei i s-a făcut rău
Sursa foto: Facebook/ Metrorex
de Ioana Mircea    |    29 Mar 2024   •   13:18

Un incident a perturbat circulația metroului din București pe tronsonul Râul Doamnei - Romancierilor, astăzi, timp de aproape o oră. O persoană a avut nevoie de intervenția SMURD-ului după ce i s-a făcut rău într-un tren oprit în stația Constantin Brâncuși.

Metrorex a anunțat că, începând cu ora 12:00, circulația trenurilor de metrou a revenit la normal între Râul Doamnei și Romancierilor, pe firul 1.

Conform informațiilor furnizate de Metrorex, incidentul a avut loc în jurul orei 11:12, iar trenul a fost oprit în stație până la sosirea echipei SMURD. Călătorii au fost debarcați în timp ce procedurile necesare au fost efectuate. Circulația trenurilor s-a desfășurat în sistem pendulă pe traseul menționat până la reluarea activității normale.

"Metrorex informează că astăzi, 29.03.2024, în jurul orei 11:12, într-un tren de metrou aflat în staţia Constantin Brâncuşi, cu sensul de mers spre staţia Râul Doamnei, a fost raportată o urgenţă medicală - unei persoane i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD. Trenul este staţionat la peron până la încheierea procedurilor ce se impun în astfel de cazuri şi călătorii au fost debarcaţi.

Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în sistem pendulă, de la Râul Doamnei - Romancierilor, pe firul 1", a transmis Metrorex.

×
Subiecte în articol: metrou București
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close