Antena 3 CNN Actualitate Locale Afaceri cu florile de pe morminte. Un bărbat din Cluj a fost prins când fura zeci de ghivece de flori dintr-un cimitir

Afaceri cu florile de pe morminte. Un bărbat din Cluj a fost prins când fura zeci de ghivece de flori dintr-un cimitir

Un bărbat de 36 de ani a fost prins, luni, de poliţiştii locali din Cluj-Napoca, în timp ce fura 43 de ghivece cu flori dintr-un cimitir din oraş.

Afaceri cu florile de pe morminte. Un bărbat din Cluj a fost prins când fura zeci de ghivece de flori dintr-un cimitir
Sursa foto: Primaria Cluj-Napoca
de Silvia Preda    |    31 Oct 2022   •   20:54

"Hoţ prins în flagrant de poliţiştii locali. Poliţiştii locali din cadrul Biroului de ordine şi siguranţă publică au prins, în noaptea de duminică spre luni, un bărbat în vârstă de 36 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt, din Cimitirul Mănăştur, de pe strada Govora. Poliţiştii locali, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au procedat la supravegherea persoanei, în jurul orei 23:50, bărbatul fiind prins imediat după sustragerea unui număr de 43 de ghivece cu flori (crizanteme), de pe mormintele din incinta cimitirului.

Persoana a fost imobilizată şi condusă la Biroul de Ordine şi siguranţă publică al Poliţiei Locale - zona IV, în vederea stabilirii identităţii. A fost solicitat un echipaj de la Secţia IV, Poliţia Naţională pentru predarea persoanei", se arată într-un comunicat trimis de Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Hoţul furase 43 de ghivece de crizanteme din cimitir

"Cu ocazia Luminaţiei, în aceste zile au fost mobilizaţi 270 de poliţişti locali pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Aceştia patrulează, cu precădere, în preajma cimitirelor şi a arterelor intens circulate din oraş", se mai arată în comunicatul menţionat. 

×
Subiecte în articol: Cluj flori cimitir crizanteme
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close